Autor: 021.rs

Novi Sad
04.11.2023.
09:00 > 13:24
Zavod za zaštitu spomenika kulture planira sanaciju spomenika Jovana Jovanovića Zmaja u Sremskoj Kamenici i uređenje centralnog trga, za šta je raspisana i javna nabavka.
  • Zorans

    05.11.2023 12:21
    Trg Zmaj Jove
    Samo i isključivo vratiti kružni tok.
    Staviti trotoare na ulicu Vojvode Putnika!!!
  • Nikola NS

    05.11.2023 11:03
    Kozmetika
    Teško ruglo grada!
    Rekonstrukcijom uvesti bujične bankine preelike i za SUV vozila.
    Policija je 100m niže ali fakat jedan saobraćajac u špicu bi mnogo rešio. Naravno samo kružni tok ovde rešava stvari i podzemni prolazi.
    NS ako ima da donira pare znači da je bogat pa ovo nije skupo.
  • Sabahudin

    04.11.2023 20:29
    Omerović
    U centru Kamenice saobraćajni problemi mogu biti rešeni u roku od 7 dana. Dovoljna su dva policajca i svakome ko pogrešno parkira kazna. Ovako sve što se radi gubi smisao...
  • Miloš

    04.11.2023 19:05
    Centar?
    Ono ne liči na centar.
  • Zebra

    04.11.2023 18:23
    Sremska Kamenica nema pešačke staze. Centar ne devastiran. Deca jedva prolaze do škole. Strašno je na šta liči. Samo se pred izbore nešto “radi”.
  • mile

    04.11.2023 17:36
    B***la na vlasti napravila budalaštinu a sada svi iskijavaju.
  • Kamenica

    04.11.2023 17:15
    Šta reći
    Meni to liči kao kada se ne kupaš danima a redovno stavljaš parfem! Taj centar, za nas koji tu živimo je postao horor. U kamenicu nije ulagano godinama, nema parking mesta, saobraćaj se udesetostručio u poslednjih deset godina. Umesto da prošire glavnu ulicu i postave parkin mesta oni će da sade travu i kupaju spomenik. A da ne pričamo o teškim kamionima koji krstare centrom i glavnom ulicom jer im je daleko obilaznica. Kao što rekoh - horor!
  • Keva

    04.11.2023 16:53
    Kamenica je tesko ruglo, skoro na nivou Iriga. Sad kad srede te puteve nek onda resavaju. E ne sad spomenik pa posle ce opet Masine prolaziti. Nista ko svet se ne moze. Nego troduplo posla. Zavrsite put, pristunice mostu.
  • Predrag Milošević

    04.11.2023 15:17
    Ne vredi ...
    mi smo sami svoji neprijatelji! Nekada davno, jedino šta su žuti napravili za vreme svog carevanja je PIJACA! Ali pravo valjana: funkcionalna, pokrivena, s paring mestima, prodavnicama. Civilizovano! I šta? Kamenčani vole da se gužvaju u CENTRU pored fontane (uvek kad padne kiša fontana ispred pekare proradi) Započeti vatrogasni dom stoji kao spomenik gluposti...
    Sami smo za sve krivi!!! Najlakše je baljezgati na partijskoj osnovi, tu svi sve znaju a nepismeni su!
    Pa taj jadni behaton su najmanje PET puta prosecali od popločavanja trga i sada možete slomiti nogu do apoteke...
    Spomenik čika Jovi prebaciti u dvorište njegove kuće odmah iza autobuskog stajališta a TRG iskoristiti za rešavanje saobraćajnog kolapsa i eventualno par parking mesta.
    Zabraniti prodaju pijačne robe na i oko trga I NATERATI GRAĐANSTVO DA IDE NA PIJACU (koja je koštala, e, he)
    Pekara maja, mesar i još par kameničkih ponuđača su jadni na toj pijaci otvorili svoje ispostave i zatvorili kad su par poreski neobuhvaćenih piljara digli "bunu" ... E živote, skote ...
  • Čile

    04.11.2023 13:44
    Povodom toga
    Mnogo je veći problem što je tu usko grlo i što nema prostora, tu je i semafor i malte ne je nemoguće proći od parkiranih automobila iskučenog prostora. Bolje je rešenje da se sam spomenik izmesti malo u dubinu a ti me dobijamo prostor da se cesta proširi ili možda neko drugo stručnije rešenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna